OPENING HOURS

Mon 17th Jun: Closed
Tue 18th Jun: Closed
Wed 19th Jun: 9:00am – 1:00pm
Thu 20th Jun: 9:00am – 1:00pm
Fri 21st Jun: 9:00am – 1:00pm
Sat 22nd Jun: Closed
Sun 23rd Jun: Closed
معركة الجزائر App

Meddelande

I samband med att den heliga månaden Ramadan inleds har Hans Excellens Abdelaziz Djerad, Algeriets ambassadör i Stockholm, äran och nöjet att på sina egna och hela ambassadens personals vägnar framföra sina bästa önskningar om hälsa och lycka till alla medlemmar av den algeriska gemenskapen i Sverige och på Island samt till hela den muslimska gemenskapen.

Ramadan karim till alla medlemmar av vår gemenskap i Sverige och Island.

Greetings from His Excellency the Ambassador

On the occasion of the advent of the holy month of Ramadan, His Excellency Mr Abdelaziz Djerad, the Ambassador of Algeria in Stockholm, has the honour and the pleasure to present on his behalf and on behalf of all the staff of the Embassy, his best wishes of health and happiness to all the members of the Algerian community established in Sweden and in Iceland, as well as to the whole Muslim community.

Ramadan Kareem to all members of our community in Sweden and Iceland.