OPENING HOURS

Mon 19th Feb: 9:00am – 1:00pm
Tue 20th Feb: 9:00am – 1:00pm
Wed 21st Feb: 9:00am – 1:00pm
Thu 22nd Feb: 9:00am – 1:00pm
Fri 23rd Feb: 9:00am – 1:00pm
Sat 24th Feb: Closed
Sun 25th Feb: Closed
معركة الجزائر App

Meddelande

I samband med att den heliga månaden Ramadan inleds har Hans Excellens Abdelaziz Djerad, Algeriets ambassadör i Stockholm, äran och nöjet att på sina egna och hela ambassadens personals vägnar framföra sina bästa önskningar om hälsa och lycka till alla medlemmar av den algeriska gemenskapen i Sverige och på Island samt till hela den muslimska gemenskapen.

Ramadan karim till alla medlemmar av vår gemenskap i Sverige och Island.

Greetings from His Excellency the Ambassador

On the occasion of the advent of the holy month of Ramadan, His Excellency Mr Abdelaziz Djerad, the Ambassador of Algeria in Stockholm, has the honour and the pleasure to present on his behalf and on behalf of all the staff of the Embassy, his best wishes of health and happiness to all the members of the Algerian community established in Sweden and in Iceland, as well as to the whole Muslim community.

Ramadan Kareem to all members of our community in Sweden and Iceland.

Portail du Patrimoine Culturel Algérien

 Direction Générale des Douanes

 

مسارات الجزائر السياحية

ALGERIA TOURS